Sheraton Brussels Airport Hotel

4.2 

Brussels National Airport, Brussels, 1930, Belgium   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +32 2 710 80 00

4.2

Gullivers Restaurant

Een reis door een gastronomische en authentieke Belgische keuken. Huisgemaakt met passie!

Voor of na uw vlucht, nodigen wij u uit voor een gastronomische stopover bij Gullivers.
Voor ontbijt, lunch of diner, onze creatieve menu's presenteren een breed scala aan lokale Belgische smaken en aromatische ingrediënten.


Originele gerechten bereid door een team van gepassioneerde koks. Ontdek de authentieke Belgische keuken van restaurant Gullivers."


Ontbijt

6:00 AM - 10:30 AM, ELKE DAG

Boost je ochtenden op Sheraton Brussels Airport. Serveert à la carte of in buffetvorm, Gullivers verwelkomt u dagelijk voor een uitgebreid en aantrekkelijk ontbijt.

  • Continentaal ontbijt (buffet) 23 EUR
  • Amerikaans ontbijt 26 EUR

Ontdek ons ontbijt menu >


Lunch en Diner

11:00 AM - 11:00 PM, ELKE DAG

Onze Chef-kok nodigt u uit om met hem mee te gaan op een culinaire reis langs verschillende landen. Ontdek de maandelijks wisselende menu's, elke maand geïnspireerd op een andere destinatie.

Bekijk het menu >


Executive Chef Peter Deltenre

Ontmoet onze Executive Chef

Onze chef-kok Peter Deltenre, geboren en getogen in België, brengt 20 jaar met zich mee.

Zijn passie voor de koken bracht hem naar verschillende gastronomische restaurants over de hele wereld, waaronder Canada, Frankrijk en Engeland. Hij heeft als Demi Chef de Partie in het 3-sterren Michelin-restaurant Le Pre Catalan in Parijs gewerkt.

Hij is in 2017 als Executive Chef begonnen bij het Sheraton Brussels Airport Hotel-team en gebruikt voornamelijk lokale ingrediënten om menu's te maken die het beste van de Belgische keuken laten zien.


Reserveringen

Om te boeken, klikt u hier

Wij verwelkomen groepen vanaf 8 personen in onze private dining ruimtes. Klik hier om een e-mail te sturen.