Sheraton Brussels Airport Hotel

4.2 (223 beoordelingen)

Brussels National Airport, Brussels, 1930, Belgium   •  Weer:    •   Lokale tijd:     •  Telefoon: +32 2 710 80 00   

4.2

Geïnspireerde gerechten, perfect gematcht

Geïnspireerd door de wereldwijde keuken, wereldwijde tradities en de lokale cultuur, onderscheid Paired smaken om onverwachte sensaties te creëren. Wij dagen onze gasten uit om de regels te breken en anders te dineren bij Gullivers. De beste wijnen en ambachtelijke bieren worden geselecteerd om elke gerecht aan te vullen.

Kom naar Gullivers voor een vernieuwende, verrassende en een geheel unieke Paired ervaring.

Ontdek ons Paired menu >

Sheraton Selects

Sheraton werkt samen met Wine Spectator om de beste premium wijnen aan te kunnen bieden. Een speciaal samengestelde wijnkaart biedt top-rated wijnen per fles of per glas. Geniet van klassieke, of van diverse lokale wijnen. Vraag onze medewerkers over het Paired menu en welke het beste bij de Small Plate past. Onze Sheraton Selectie bestaat onder andere uit:

- Château des Graviers Cru artisan margaux

- Les baronnes Sancerre

- Marques de Riscal

Lokale Smaken

Activeer uw smaakpapillen. Onze Small Plates geven een nieuwe en interessante draai aan de klassiekers met creatieve, distinctieve en lokale gerechten die perfect te combineren zijn met onze ambachtelijke bieren en Sheraton Select wijnen. Ons Small Plates aanbod is inclusief:

- Skewers of salad 'caprese'

- Grey shrimps from Oostduinkerke 

- Mini Gullivers burger

Craft Beers

Lokale bieren

Distinctieve ambachtelijke bieren van lokale brouwerijen zijn uitgekozen als onze Craft Beers. Beleef een heerlijke avond in Gullivers, geniet van onze selecties en leer over de lokale brouwers en over ons ambachtelijke bier programma, inclusief:

- La Trompeuse

- La Cré tonnerre

- Hoegaarden Grand Cru

Gullivers Restaurant

Ervaar en geniet van Sheraton Paired in Gullivers Restaurant. Vraag onze medewerkers voor advies en samen vinden we de perfecte Pair voor u.

Openingstijden :

Dagelijks: 11.00  - 23.00 uur