Sheraton Brussels Airport Hotel

4.2 

Brussels National Airport, Brussels, 1930, Belgium   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +32 2 710 80 00

4.2

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wanneer kan ik inchecken en uitchecken in Sheraton Brussels Airport Hotel?

U kunt bij ons inchecken vanaf drie uur ’s middags. We kunnen niet garanderen dat uw kamer klaar is als u eerder dan deze tijd wilt inchecken op de dag van aankomst. Uiteraard zullen wij ons best doen om u dan alsnog zo snel mogelijk in te checken.

Checkt u alstublieft uit voor twaalf uur ’s middags. U kunt een verzoek indienen om laat uit te checken  (drie uur ’s middags). Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Is de locatie van Sheraton Brussels Airport Hotel binnen het vliegveld?

Het hotel is slechts 39 stappen verwijderd van het vliegveld. Onze ingang is op dezelfde verdieping als de vertrekhallen op verdieping drie. Om ons te bereiken moet u dan een weg oversteken.

  • Taxi’s arriveren op verdieping 1.
  • Bussen arriveren op verdieping 1.
  • Treinen arriveren op verdieping -1.

U kunt ons hotel ook bereiken via de lift naar de tweede verdieping.

Waar kan ik parkeren en wat zijn de kosten?

U kunt bij ons parkeren in onze Sheraton parkeer garage. Deze bevindt zich naast het hotel en is slechts 39 stappen verwijderd van de terminals. De prijzen voor het parkeren zijn 20 euro voor 5-24 uur en anders 2 euro per 30 minuten. Als gast van het hotel krijgt u een karting van 40%. Verblijf de nacht voor of na uw vlucht vanaf €169,-. Klik hier om onze Park, Sleep, Fly pakket te bekijken.

Hoe kom ik naar het Sheraton Brussels Airport Hotel?

Sheraton Brussels Airport Hotel is de ideale optie om dichtbij het vliegveld te verblijven. Klik hier om te bekijken hoe Brussel Airport het snelst kunt bereiken.

Biedt het hotel een shuttle service aan?

Sheraton Brussels Airport Hotel is slechts 39 stappen van het vliegveld verwijderd. Neem de uitgang op de Departures verdieping en steek de straat over naar onze ingang.

Heeft Sheraton Brussels Airport Hotel internet voorzieningen?

Ja. Elke gast voorzien wij van gratis, draadloos internet dat u in het hele hotel kunt gebruiken. Uw login moet iedere vier uur ververst worden. Ook bieden wij een premium offer aan, met high speed internet voor €15,- per dag.

Kan ik bij Sheraton Brussels Airport Hotel ook een kamer boeken voor één dag?

Ja, bij ons kunt u kamers boeken voor een verblijf tussen 9 uur ‘s ochtends en zes uur ’s avonds. Deze verblijven kunnen niet verlengd worden. Klik hier om direct te boeken >

Ik heb een klacht, met wie moet ik contact opnemen?

U kunt onze Duty Manager bereiken via e-mail: FrontOffice.00295@starwoodhotels.com. Wij stellen het op prijs als gasten hun feedback aan ons laten weten, zodat wij weten waar onze verbeterpunten liggen.

Hoe kom ik in contact met Sheraton Brussels Airport Hotel’s gevonden voorwerpen afdeling?

Mocht u iets verloren zijn, dan kunt u deze pagina bezoeken en het formulier invullen waarin u ons verteld wat u verloren bent. Wij zullen hierna zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Assisteert Sheraton Brussels Airport Hotel bij het boeken van City tours of transfers?

Onze conciërges kunnen u altijd helpen bij het organiseren van een activiteit of een transfer tijdens uw verblijf. Ook kunnen ze u goede aanbevelingen doen over de toeristische bezienswaardigheden.

Zijn er fitness faciliteiten in Sheraton Brussels Airport Hotel?

De Sheraton Fitness is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Met uw kamersleutel krijgt u toegang tot de Sheraton Fitness. De Sheraton Fitness is goed uitgerust met een brede selectie aan de nieuwste cardiovasculaire machines en vrije gewichten. Het bidet alles wat u nodig hebt voor een uitstekende training.

Wanneer is het ontbijt en wat zijn de openingsuren van het restaurant?

Gullivers restaurant serveert het ontbijt iedere dag tussen zes uur ‘s ochtends en half elf ’s ochtends. Ook kunt u elke dag lunchen of dineren in het restaurant van elf uur ‘s ochtends tot elf uur ’s avonds.

 

Reserveringen

Hoe kan ik mijn reservering aanpassen bij Sheraton Brussels Airport Hotel?

Onze reserveringen afdeling kan u helpen bij het aanpassen van uw reservering. U kunt ze direct bereiken via e-mail Reservations.brussels@StarwoodHotels.com

Hoe kan ik een vergaderzaal boeken bij Sheraton Brussels Airport Hotel?

Om een vergaderzaal te boeken kunt u bellen naar +32 2 7108930 of e-mailen naar convention.00488@starwoodhotels.com. Meer informatie > 

Wat is het maximum aantal personen toegestaan in één kamer?

Het maximum aantal personen toegestaan in één kamer is drie.

Ik wil graag een extra bed in mijn kamer. Wat zijn de kosten hiervoor?

Een extra bed voor een kind tot en met twaalf jaar oud kost €25,-. Voor kinderen van twaalf jaar en ouder rekenen wij €50,-.

Credit card van iemand anders

Iemand die wenst te betalen voor een gast in het hotel moet (vooraf aan het verblijf van de gast) een fax/e-mail sturen met een kopie van de voor- en achterkant van de credit card die gebruikt wordt. In deze fax/e-mail moet ook een formulier toegevoegd worden voor de machtiging op de credit card.

Vacatures

Waar kan ik solliciteren naar een baan bij het Sheraton Brussels Airport Hotel?
U kunt open solliciteren naar een baan door te e-mailen naar HR.00295@starwoodhotels.com.

Pers

Voor alle media verzoeken kunt u contact opnemen met Ellen Bruens, Director of Communications voor verschillende Marriott Brands in België en Nederland. U kunt haar bereiken via e-mail op ellen.bruens@marriott.com.

Hotelbeleid

Alcoholbeleid

Alcoholische dranken worden alleen geserveerd als u 18 jaar of ouder bent en u zich geldig kunt identificeren.

Leeftijdsbeleid

Gasten moeten 18 jaar of ouder zijn om een kamer te boeken.

Rokersbeleid

Ons hotel is volledig rookvrij. Het gebruik van e-sigaretten en vaporizers is ook niet toegestaan. De schoonmaakkosten van roken binnen het hotel zijn €250,-. U kunt roken in de daarvoor aangewezen plek: op verdieping 0 voor onze hoofdingang.

Beveiliging beleid

24-hour beveiliging.

Borg

Voor iedere boeking rekenen wij €50,- aan borg en stadsbelasting per persoon per dag. Wij zullen hiervoor een machtiging doen op uw credit card of u kunt een betaling doen in cash.

Credit Card van iemand anders

Iemand die wenst te betalen voor een gast in het hotel moet (vooraf aan het verblijf van de gast) een fax/e-mail sturen met een kopie van de voor- en achterkant van de credit card die gebruikt wordt. In deze fax/e-mail moet ook een formulier (direct aanvragen bij het hotel) toegevoegd worden voor de machtiging op de credit card.

Vooraf betaalde en niet-terugbetaalbare reserveringen

Bij aankomst dient u als gast een credit card te tonen (samen met een geldig identiteitsbewijs) zodat wij kunnen nalopen of de reservering klopt. De creditcard wordt gebruikt als garantie voor extra’s. Mocht u niet dezelfde creditcard kunnen aantonen als de creditcard van de reservering, dan wordt de oorspronkelijke creditcard terugbetaald. Hierna wordt u op de creditcard die u heeft meegenomen in rekening gebracht voor de totale kamerprijs.

Bedrijfsfactuur

Het gefactureerde bedrijf dient een fax te sturen op aanvraag van de factuur. Hierin graag vermelden welke kosten betaald worden door het bedrijf. Alle directe facturen moeten eerst worden goedgekeurd door onze accounting afdeling. Dit moet geregeld worden voor u arriveert door Sheraton Brussels Airport Hotel.

Kinderopvang

Vanwege aansprakelijkheidsredenen heeft Sheraton Brussels Airport Hotel geen kinderopvang service.

Kinderen

Vanwege veiligheidsredenen stellen wij een maximum van drie gasten per kamer. Dit geldt ook voor gasten die met kinderen reizen. Kinderen tot en met twaalf jaar betalen €25,- per nacht voor een extra bed en kinderen vanaf 12 jaar betalen €35,- per nacht voor een extra bed. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis in de kamer verblijven als ze slapen in het ouderlijk bed.

Huisdieren

U mag maximaal 1 klein huisdier meebrengen in uw kamer. Huisdieren zijn niet toegestaan in het restaurant en onze andere algemene ruimtes. Het maximale gewicht van een huisdier mag 18 kg zijn.

Vroeg inchecken

Onze standaard incheck tijd is drie uur ’s middags. U kunt een vroege check-in aanvragen, maar deze kan niet gegarandeerd worden en is afhankelijk van beschikbaarheid. Om een vroege check-in te garanderen, dient u de kamer één nacht voor uw aankomst te boeken. Als u geen extra nacht van te voren wilt boeken en er is toch een kamer beschikbaar op het moment dat u aankomt, rekenen wij een bedrag van €30,- als u incheckt tussen acht uur ’s ochtends en tien uur ’s ochtends.

Laat uitchecken

Onze standaard uitcheck tijd is twaalf uur ’s middags. U kunt een late check-out aanvragen, maar deze kan niet worden gegarandeerd en is afhankelijk van beschikbaarheid. Als u laat uitcheckt kost dit €10,- per uur vanaf twaalf uur ’s middags tot zes uur ’s avonds. Na zes uur ’s avonds wordt de prijs van een volledige nacht gerekend.

Cheque acceptatiebeleid

Ons hotel accepteert reizigers cheques. Persoonlijke cheques worden niet geaccepteerd.

Aansluitende kamers beleid

Aansluitende kamers zijn beschikbaar maar niet gegarandeerd. U moet dit van te voren aanvragen en daarvoor dient u direct contact op te nemen met het hotel.

Vroeg vertrek beleid

Reserveringen op vooraf betaalde tarieven kunnen niet worden aangepast zonder het verliezen van de volledige borg. Neem contact op met het hotel voor verdere informatie.

Cadeaubonnen beleid

Om een cadeaubon in te wisselen kunt u contact opnemen met Frieda Catteeuw op 00 32 2 710 81 09 of Frieda.Catteeuw@starwoodhotels.com.

Close